Inloggning

Hur du loggar in, återställer lösenord och ger access till kollegor.

Annali avatar
Written by Annali
Updated over a week ago

Logga in

Gå till ​startsidan för dashboarden och logga in med din mailadress och lösenord. Mailadressen som har access är den du angivit när vi satt upp din studio.

Har du glömt ditt lösenord?

Tryck på “Glömt lösenord?” och återställ det via mailet som skickas till dig. Logga sedan in enligt ovan.

Ge access till kollegor

Vill du lägga till access på fler mailadresser, skapa konto för dessa på https://partner.bruce.app/sv/register​ och meddela ​[email protected]​ vilka mailadresser som ska ha access på vilken studio, samt vilken slags access de ska ha.

Staff access:​ Lägga till och redigera pass, se inbokade medlemmar och omdömen. Admin access:​ Samma som ovan + access till rapporter.

❗ Endast en person som redan har adminaccess kan begära att andra i teamet ska ha samma accessnivå.