Du får 100 kr off på månadsavgiften för valfritt medlemskap om du signar upp nu. Detta gäller så länge du är kvar som medlem, life-long.

Gäller för samtliga medlemsnivåer men endast obundet medlemskap (ej 12 månaders bindningstid), fram till 7 maj 2021. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. För att ta del av erbjudandet kan du inte haft ett aktivt medlemskap hos Bruce de senaste 30 dagarna.

Gör såhär för att starta:
1. Gå in i appen, klicka på konto > medlemskap & klippkort
2. Tryck på aktivera medlemskap / eller “ändra”
3. Lägg in kampanjkoden OBUNDET100 och välj “Löpande”
4. Välj medlemskap och starta (du kan alltid byta mellan nivåer senare)