Hovra över passet och välj "Skicka meddelande". Ett nytt fönster öppnas där du skriver ditt meddelande och skickar.

Att tänka på:

Meddelanden som skickas ligger vilande, d.v.s. de skickas till alla som redan bokat in sig och till alla som bokar efter att meddelandet skickats.

För att "nollställa", skicka ett nytt meddelande men lämna dialogrutan tom. Inget tomt meddelande skickas, men detta hindrar meddelandet från att skickas till de som bokar in sig senare.


Vill du ställa in passet?

Då måste du alltid ställa in passet, det räcker inte med att skicka ett meddelande.

Såhär ställer du in ett pass.

Did this answer your question?